sâmbătă, 24 martie 2012

I Heart You , You Haunt Me – Lisa Schroeder

De mult voiam sa citesc I Heart You , You Haunt Me . Primul lucru care mi-a atras atentia la ea este faptul ca este scrisa in versuri . Si marturisesc ca este la fel de frumoasa ca o poezie de dragoste . Povestea este foarte romantica iar personajele sunt atat de bine construite de autoare , incat par a fi reale .
Dupa moartea iubitului sau , Ava este distrusa . Nu mai vrea sa mai manance , sau sa doarma , sau sa isi mai vada prietenele si nu poate intelege ca viata merge mai departe . Tot ce isi doreste este ca iubitul ei sa fie inca in viata . Gandul ca Jackson este mort este cu atat mai chinuitor cu cat Ava considera ca ea este cea care l-a ucis.
Dar iata ca dorinta Avei se indeplineste si Jackson se intoarce. In fine , nu chiar in forma umana . Fantoma lui Jackson incepe sa o urmareasca pe Ava si sa ii bantuie visele . Ava , in culmea fericirii ca iubitul ei s-a intors , face niste cercetari si afla ca fantomele se intorc pe pamant daca au treburi nerezolvate aici .
Este oare acesta oare desinul Avei : sa-si traiasca povestea de dragoste impreuna cu o fantoma ? Si care este motivul pentru care Jackson s-a intors pe pamant? Va ramane el aici pentru a o bantui pe Ava pentru tot restul vietii ei ?
Voi pune un fragment din acesta carte pe blog ( tradus in romana , binenteles ) , am sa incerc sa il postez pana la vacanta de Paste .
Nota: 8.5/10

2 comentarii:

  1. Coperta este superbă! O să apară și în România această carte? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea curand, cred, din pacate! :)
      Dar o sa ma interesez si iti voi da un raspuns concret!

      Ștergere