sâmbătă, 31 martie 2012

Carti de Tera Lynn Childs

          Hello everybody!

    Astazi vreau sa va prezint cartile unei scriitoare de care eu sunt foarte interesata si care sper sa apara in curand si in Romania . Sunt sigura ca unii dintre voi ati mai auzit de Tera Lynn Childs iar acum vreau sa va descriu cartile scrise de ea .

         Seria  Oh. My. Gods.
      Cand mama lui Phoebe se intoarce din Grecia proaspat casatorita si avand planuri de a se muta pe o insula din Marea Egee  , planurile lui Poebe pentru ultimul an la liceu devin istorie . Acum , in loc sa se bucure de un an plin succese si sa isi faca planuri de colegiu impreuna cu prietena ei cea mai buna , Phoebe incearca sa supravietuisca la o scoala exclusivista . Daca sa fi eleva noua nu este suficient de greu , colegii lui Phoebe sunt toti descendenti ai Zeilor Greci ! Cand esti intr-o competitie cu colegii tai de clasa cu puteri supranaturale , incerci sa te intelegi cu o sora vitrega descendenta a lui Hades si nutresti o pasiune pentru un baiat care este un zeu - la propriu - drama ia proportii mitice .
     Phoebe , care a descoperit de curand ca este o descendenta a lui Nike ( a zeitei , nu a firmei de pantofi ) , descopera ca puterile supranaturale sunt greu de stapanit . Tatal ei vitreg , directorul Academiei descendentilor din zei Greci , a inscris-o in tabara de dezvoltare Dynamotheos - numita si tabara Goddess Boot - unde isi va petrece vara impreuna cu niste copii de zece ani . Chiar daca suna cam jenant , Phoebe spera ca tabara o va ajuta sa invete sa isi stapaneasca puterile la timp pentru a trece testul zeilor , pentru ca apoi sa continue sa se antreneze pentru Jocurile Pythian , sa se bucure de relatia cu iubitul ei zeu , Griffin , toate astea intre timp ca evita consecintele folosirii in mod gresit a puterilor . 


        Seria Fins :
        Dragostea neimpartasita esti nasoala chiar si cand esti doar o adolescenta normala , dar pentru Lily Sanderson nu esxista ceva ca o pasiune trecatoare .
        Lily are un secret si nu este vorba de pasiunea ei pentru superbul inotator Brody Bennett , care ii face inima sa bata foarte tare. Faptul ca Lily este o sirena nu trebuie sa iasa niciodata la suprafata , avand in vedere faptul ca ea nu este orice sirena -ea este o printesa a Thalassiniei . Cand a descoperit acum trei ani ca mama ei este om , Lily a realizat in sfarsit de ce nu se simtea ca acasa in Thalassinian , si de atunci invata la Liceul Seaview . Sa traiesti pe pamant are si parti proaste - cum ar fi vecinul ei biciclist respingator , Quince Fletcher - dar are un mare avantaj : Brody. Problema este ca sirenele nu sunt chiar genul care sa isi dea intalniri - cand se saruta cu cineva , acela este alesul inimii lor .
         Cand incercarea lui Lily sa-i catige inima lui Brody se incheie cu un caz grav de confundare a identitatilor , ea realizeaza , cat ai bate din coada , ca un final fericit nu este atat de previzibil precum ai crede.
        La aniversarea lui Lily de 18 ani , ea va deveni o fata normala - inca va mai fi o fat a marii , dar tratatul de renuntare o va transforma din printesa Waterlily a Thalassiniei intr-o fata ordinara . Astfel , Lily va ramane pe pamant , intalnindu-se cu baiatul pe care il iubeste , si incercand sa se obisnuiasca cu ideea ca este om o data pentru totdeauna.
         Acum ca Lily si Quince sunt impreuna , legatura marina sau nu , ea este dispusa sa renunte la statutul ei din Thalassinia . Dar cand crede ca totul incepe sa se aranjeze de la sine , lucrurile iau o intorsatura urata.Tatal lui Lily o trimite pe verisoara lui Lily sa locuiasca cu ea pe pamant . Ce a facut Doe ca sa fie exilata din Thalassinia si obligata sa locuiasca pe pamant in forma umana , cand toata lumea stie cat de tare uraste ea oamenii? Si de ce naiba isi tot flutura genele la fosta pasiune a lui Lily , Brody?
         Totul devine si mai complicat cand apare un baiat al marii din trecutul lui Lily - Tellin ii cere lui Lily ceva ce ii va incetosa orizonturile . Lily trebuie sa aleag intre relatia ei cu Quince pe pamant si regatul ei din mare . Va reusi ea sa gaseasca un echilibru intre dragoste si datoaria fata de regat ?
          Iar aceasta este coperta volumului trei :

             Trilogia Medusa Girls :

      Grace tocmai s-a mutat in San Francisco si este foarte incantatata sa ia totul de la capat intr-o scoala noua. Schimbarea este plina de posibilitati , dar este si  putin inspaimantatoare . Devine si mai inspaimantatoare cand un minotaur intra pe usa . Si devine si mai socanta cand o fata care arata exact ca ea apare si se lupta cu monstrul .
       Gretchen s-a saturat sa infrunte monstrii in orele ei libere , in special in noptile cu scoala , dar ce poate ea sa faca? Sa trimita minotaurul inapoi in pustietatea din care a venit este este doar una dintre misiunile ei de a se lupta impotriva monstriilor . Totusi , nu se astepta sa se intalneasca cu fata asta care pare sa fie dublura ei.
       Greer are viata destul de organizata , multumesc foarte mult. Dar totul se destrama cand doua fete care arata exact ca ea ii bat la usa si incep sa afirme cum ca ar fi triplete , descendente supranaturale a unei creaturi hidoase din mitologia Greaca , avand ca destin sa vaneze monstrii.
       Aceste trei adolescente descendente ale Medusei , o gorgona frumoasa despre care exista foarte multe mituri trebuie sa se reuneasca si sa isi infrunte destinele in acesta lume unica a paranormalului unde monstrii apar ca din senin.

Acesta este coperta volumului doi :

3 comentarii:


  1. Hello my sweet friend, congratulations, very good your blog. I am Speaker from Argentina and I invite you to listen to the best romantic ballads in the world with my voice and my blog. From Saturday, March 31, i'll do a tribute to the music of Romania:
    Angela Similea, Sanda Ladosi, Nicoleta Guta, Paula Seling, Malina Olinescu, Inna, Adela Popescu, Dana Nalbaru, Andra, Madalina Manole.
    I hope that your visit.
    A warm hello to you.
    Albert, from Rosario, Argentina.
    http://baladasmp3.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, va invit la primul meu concurs ce are ca premiu cartea Chimie Perfecta
    http://elkosta-books.blogspot.com/2012/04/primul-meu-concurs.html

    RăspundețiȘtergere