sâmbătă, 24 martie 2012

Pantalonii Calatori – Ann Brashares ( Fratia Pantalonilor Calatori #1) [Recenzie]

Cartea prezinta povestea a patru fete , Lena , Bridget , Tibby si Carmean , prietene de nedespartit , nevoite sa se separe pe durata verii , singurele lucruri care le leaga fiind niste scrisori si…o pereche magica de blugi . Aceasta le vine perfect fiecareia dintre ele , chiar daca ele nu arata la fel . Fetele se hotarasc sa infinteze o fratie : ‘ Fratia Pantalonilor Calatori . Regulule spun ca Pantalonii vor fi trimisi de la una la alta pe durata verii , ajutandu-le pe fete sa ramana unite si amintidu-le sa fie ele insele.
Tibby face cunostinta cu Bailey , o fetita care ii va schimba viata pentru totdeauna , deschizandu-i ochii asupra norocului de a trai si asupra alegerilor pe care trebuie sa le faca in viata.
In Grecia, Lena are parte de scandal si nefericire , totul datorita unei uriase neintelegeri , precum si din cauza lui Kostos , despre care Lena va afla ca este baiatul visurilor ei .
Carmen se simte tradata de propiul ei tata atunci cand acesta vrea sa se recasotoreasca si afla pe pielea ei ca ura si geloza nu vor deschide nici un drum .
In tabara de fotbal a lui Bridget totul este invaluit de aventura , secrete si dragoste . Bridget nu va renunta pana nu va avea ceea ce isi doreste , chiar daca acest lucru ii va frange inima si ii va distruge sufletul .
Este o carte despre prima dragoste , familie , si magia prieteniei , care te va fermaca de la prima pagina si la sfarsitul careia vei privi viata cu alti ochi.
Nota:10/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu